Redningsvest til børn

Heldigvis, er det for de fleste voksne en selvfølge, at børn, der færdes i eller omkring en båd, bærer en redningsvest, der kan holde dem oven vande, hvis de skulle ryge i baljen. Man kan med fordel, kombinere børnenes brug af redningsvest, med en god livline, som fastgøres til båden.

På linket herunder finder du gode forslag, til dit barns nye redningsvest – De er naturligvis alle godkendte, så det vigtigste er at sikre sig, at vægten passer med barnets faktisk vægt.

Test af redningsvest til børn

Det er ikke mange tests af redningsveste til børn, det er muligt at finde på internettet. Generelt kan man sige, at en redningsvest, uanset om den er til børn eller voksne, skal opfylde de lovmæssige krav om godkendelse og opdrift.

Ligesom redningsveste til voksne, skal barnet, eller børnenes redningsveste passe til deres vægt. Det er min helt klare anbefaling, at man hvert år, gerne 2 gange om året, tjekker at de redningsveste man har, passer til børnenes faktisk vægt. Vægten skal fremgå på et mærke i redningsvesten. Er dette slidt væk, eller klippet af, anbefaler jeg på det kraftigste at du køber en ny redningsvest, så man er sikker på at den har den rigtige opdrift.