Redningsvest til hund

Redningsvest til hund med stropperRedningsvest til hund

Din hund, kan lige så vel, som andre, være så uheldig at falde overbord. Derfor er en redningsvest til din hund en super god ide, og en lille investering. En redningsvest til hund, koster under 200,- og fås i flere størrelser. En redningsvest til din hund, giver ikke kun hunden opdrift, hvis den skulle falde over bord, men gør den også betydeligt lettere at se i vandet, hvis den skal bjærges.

Vi anbefaler helt klart Sea Pro hunderedningsvest, som fås i følgende størrelser:

  • Small: 0-8 kg
  • Medium: 8-15 kg
  • Large: 15-40 kg
  • X-large: +40 kg

Er redningsvest til hund et lovkrav?

Der er ikke nogen lovgivning, der siger at du skal have en redningsvest til din hund – men for mange, er deres hund et lige så vigtigt medlem af familien, som alle andre. Derfor anbefaler jeg, at man ligesom til os mennesker, har en redningsvest klar til hunden – eller endnu bedre; At hunden hele tiden har redningsvesten på. Hunden kan hurtigt blive optaget af et eller andet, f.eks. et dyr i vandet – og uden at tænke videre over det, hoppe overbord.

Nøjagtig som med os mennesker, er det meget nemmere at se en hund, som er faldet overbord, hvis den er iført en orange redningsvest. En typisk redningsvest til hund, har stropper eller kroge på, så det er lettere at få hunden ombord igen, f.eks. med en bådshage eller lign.