Sikkerhed til søs betyder alt

Sikkerhed til søs betyder alt

Der er ingen tvivl om, at det, der betyder mest, når du er til søs, er sikkerheden. Den skal der være styr på, inden du sætter sejl og drager ud på vandet.

Hvis du ikke har styr på sikkerheden, har du ikke noget at gøre på vandet med din båd. Det er også meget vigtigt, at du sørger for, at alle dine gæster, der er med ombord, har styr på sikkerheden, og har styr på proceduren, hvis noget skulle gå galt.

Husk altid at tage redningsvest på

Derfor er det naturligvis også meget vigtigt, at alle har redningsveste på, når I bevæger jer ud på vandet. Det er jo aldrig til at vide, hvornår der sker et uheld, eller om der er en, der falder i vandet, og så er det utroligt vigtigt, at alle har redningsveste på.

Det er især vigtigt for dem, der ikke kan svømme, eller for børn. Men det betyder ikke, at det ikke er en god idé for voksne. Det er jo aldrig til at vide, hvad der kan ske, og så er det altså meget bedre at have en redningsvest på, end ikke at have den på.

Derfor skal du have en telefon med ombord

Selvom det kan være tillokkende at lade telefonen blive hjemme, er det altså en rigtig god idé at tage den med ombord, hvis der bliver behov for at ringe efter hjælp.Det kan jo være, der er en, der falder overbord, en der bliver syg eller lignende, og som har brug for hjælp til søs. Der er jo mange TDC mobilmaster, der gør det muligt for dig at ringe op, selvom du er ude på havet, og så er det godt at have sin mobil ved hånden, så du kan lave det opkald nemt og hurtigt.