Sørg for redningsveste til alle

Når I skal ud at sejle, er det vigtigt, at alle har redningsvest på. Hver person skal have sin egen redningsvest på. Har I hunden med, er det en god idé, at den også har en på.

Redningsvesten er til for at reddejer, hvis noget går galt. Ligesom cykelhjelmen og selen i bilen. Redningsvesten sørger for at holde jer oppe, så I ikke skal bruge alle jeres kræfter på at holde jer oppe, hvor I kan trække vejret. Derfor er redningsvesten vigtig.

Forskellige størrelser og slags

Det er vigtigt, at alle har en redningsvest i den rigtige størrelse. Voksne skal have redningsveste, der er lavet til voksne. Børn skal have redningsveste, der er lavet til børn. Der findes også redningsveste til hunde. De er noget anderledes udformet.

En redningsvest skal passe til bærerens vægt. Det er altså muligt, at du og din partner har brug for forskellige størrelser. Det kan også være, at børnene skal have forskellige størrelser. Og børnene kommer til at vokse ud af deres redningsveste, ligesom de gør med alt deres tøj. Også til hunden skal redningsvesten passe til dens størrelse og vægt.

En stor post

Hvis I vil ud at sejle, tænker I måske mere på, hvad I skal sejle i. Det er dog vigtigt også at tænke sikkerheden med ind i planlægningen og budgettet. Det kan være en større udgift at købe redningsveste til hele familien. To voksne, to børn og en hund giver jo fem redningsveste.

Selvom det koster lidt, så er redningsvestene vigtige. De kan reddejeres liv. Hvis I får brug for dem en dag, vil I synes, at pengene er givet rigtig godt ud.

Er det svært lige at finde pengene til redningsvestene, så lån penge online. Det er meget nemt og ret hurtigt. Og så kan I få købt de redningsveste og betale senere.

Sikkerheden er vigtig

Det kan ikke understreges for mange gange: Sikkerheden er vigtig, når I skal til søs. Et stort punkt på sikkerhedslisten er redningsvestene. Sørg for at få indkøbt nogle redningsveste i de rigtige størrelser. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, for så går du på kompromis med jeres sikkerhed.

Øv jer i at tage redningsvestene på derhjemme. Når I har prøvet det nogle gange, er det nemmere. Tag også en snak med børnene om, hvad de skal gøre, hvis der sker noget. Det er vigtig at tage snakken, før der sker noget.Hvis der går noget galt, når I er på vandet, så kan det gå rigtig galt. Derfor er det vigtigt at forberede sig på eventuelle problemer. Det gælder blandt andet redningsvestene og snakken om, hvordan man forholder sig ved uheld. Det er også godt at snakke om, hvordan man undgår uheld.